Betrouwbaarheid van een merkkleding webshop


Lorenzo Fashion is een professionele fashion winkel en dat willen wij dan ook graag uitstralen. Ons assortiment is online verkrijgbaar in onze merkkleding webshop, maar u kunt ons ook bezoeken in onze fysieke winkel in Landgraaf. We hebben ons bestelproces op LorenzoFashion.nl op een veilige en betrouwbare manier ingericht. Mocht een geleverd artikel beschadigd zijn of mocht het niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Door deze retour mogelijkheid willen wij u verzekeren dat Lorenzo Fashion een professionele en gedegen winkel is.

Lorenzo Fashion beschikt over enkele keurmerken en aanbevelingen en daar zijn we erg trots op. Deze willen we dus graag met u delen. Hieronder vindt u meer informatie over de keurmerken waar onze online merkkleding webshop over beschikt.


Webshop keurmerk


Lorenzo Fashion heeft het Webshop Keurmerk verkregen omdat wij op alle punten positief beoordeeld zijn. Hierbij kunt u denken aan veiligheid, wet- & regelgeving, leveringsvoorwaarden, betalingsmethodes en de bestelprocedure. Het keurmerk wordt uitgegeven door een onafhankelijke organisatie, welke bevestigt dat de aangesloten webshops te vertrouwen zijn. Ook voldoet een online merkkleding webshop met een dergelijk keurmerk aan een aantal regels die zijn opgesteld zijn door de consumentenbond.


 


Betalingsmogelijkheden in onze merkkleding webshop


Een andere manier waarop wij vertrouwen naar u willen uitstralen is door middel van de verschillende betaalmogelijkheden die wij aanbieden. U kunt betalen met onder andere iDEAL, creditcard en Paypal. Doordat onze website goed beveiligd is, kunt u veilig uw transacties doen en kleding kopen in onze shop. Zo maken wij het voor iedereen mogelijk om veilig online merkkleding te kopen.

Transparantie


Wij hebben alle webshop gegevens duidelijk op onze website geplaatst, bijvoorbeeld de adresgegevens, contactgegevens, telefoonnummers, KvK nummer, algemene voorwaarden en bankgegevens. Hierdoor houden wij het transparantie niveau van onze webshop hoog. De richtlijnen die wij hanteren zijn voorgeschreven door de overheid en de KvK. Daarnaast is de bereikbaarheid van Lorenzo Fashion goed doordat wij vandinsdag  tot en met zaterdag geopend zijn. U kunt ons gedurende openingstijden bereiken middels de telefoon en buiten openingstijden kunt u ons e-mailen.


Levering door TNT Post


My Parcel van Post nl is verantwoordelijk voor het verzenden van de producten die bij Lorenzo Fashion worden besteld. De vervoerder MyParcel van Post NL garandeert dat de pakketjes veilig en op tijd geleverd worden op het aangegeven post adres. Dit is mogelijk door hun goede transportmogelijkheden en hun expertise op het gebied van pakketverzending. 

Onze merken

  • de nieuwste mode
  • de beste prijzen
  • snelle verzending
  • alle maten
  • eigen winkel