biobites

Biobites wil een bijdrage leveren aan een groter  bewustzijn met betrekking tot gezonde voeding. Voor velen is gezonde voeding nog ver van mijn bed show. Veelal omdat ze denken dat gezond eten niet lekker is. Ook vindt ze dat gezonde voeding betaalbaar moet zijn. Een van de puurste vormen van voeding die Simone tegenkwam op haar zoektocht is die van Rawfood. Voeding die ontzettend veel voedingsstoffen bevat en door het lichaam herkend wordt en direct opgenomen. Omdat ze zelf geen brood meer kon en wilde eten ging ze experimenteren met de productie van Rawfood crackers. Dit beviel niet alleen haar maar ook haar omgeving zo goed, dat ze besloot dit proffesioneel te gaan vormgeven. 

Het produceren van Raw Food crackers is een langdurig en arbeidsintensief proces. De crackers worden met de hand gemaakt en na 24 uur op lage temperatuur te zijn gedroogd met de hand ingepakt. De doosjes worden ook handmatig van stickers voorzien. Het gehele productieproces vindt plaats in Landgraaf. Simone werkt inmiddels samen met een team van 3 om de toenemende stroom aan nieuwe klanten te kunnen beleveren.

Een andere pijler binnen het bedrijf is die van Duurzaamheid, voor meer info http://www.biobites.eu/groen-en-duurzaam.html

Er wordt alleen samengewerkt met leveranciers die ook borg staan voor kwaliteit en biologische producten leve

Onze merken

  • de nieuwste mode
  • de beste prijzen
  • snelle verzending
  • alle maten
  • eigen winkel