Molly Bracken


Molly Bracken is een vrij nieuw merk in de kledingwereld, maar dat maakt het niet minder mooi! Het is een Iers kledingmerk dat zich in vrije korte tijd heeft opgebouwd tot een populair kledingmerk voor elegante meiden, dames en vrouwen. Dit is tegelijkertijd de doelgroep: modieuze, onafhankelijke jongen vrouwen.

Molly Bracken kleding voor ieder seizoen


Molly Bracken kleding is wereldwijd verkrijgbaar en heeft een groot assortiment. Online op Lorenzofashion.nl vindt u Molly Bracken rokken, truien, tunieken, jassen en jurken. Zowel de zomer- als de wintercollectie is even elegant en er is altijd wel een Molly Bracken kleding-item te vinden dat bij u past. De truien, vesten en winterjassen zijn lekker warm vanwege het zachte materiaal. Ook voor zowel 's avonds als overdag is er altijd wel een geschikt kledingstuk te vinden.

Eindeloos combineren


Molly Bracken kleding kunt u eindeloos combineren. Een Molly Bracken rok is bijvoorbeeld heel leuk te dragen met een Molly Bracken vest. De elegante jurkjes zien er daarnaast super uit wanneer u een van de wat langere Molly Bracken jassen of vesten er overheen draagt.

Over Molly Bracken


Kleding van het merk Molly Bracken heeft een sterk karakter van extreme vrouwelijkheid. Molly is inmiddels een oneindige bron van inspiratie. Chique items zijn er volop van Molly Bracken, maar ook van casual kleding heeft Molly voldoende aanbod. De kledinglijn is geïnspireerd door Victoriaanse oudheid, wat herkenbaar is aan de bijzondere prints en specifieke details.

Het merk is opgericht door de Franse mode-ontwerpster Catherine Sidonio. Sidonio was eerder al theatherkleding-ontwerpster voor bijvoorbeeld Armani en voor programma's van de BBC. Uiteindelijk heeft ze haar eigen kledinglijn gestart, en met succes!

Molly Bracken online op Lorenzofashion.nl


Via Lorenzofashion.nl kunt u 24 uur per dag nieuwe Molly Bracken kleding bestellen. Ons aanbod is altijd actueel en up-to-date, en onze bestellingen worden snel bezorgd. Blijf via onze website daarnaast op de hoogte van nieuwe producten en nieuwe modetrends!
Molly Bracken top G096E16
€ 39.95 €15.00
meer info
Molly Bracken jurk E366H15
€ 39.95 €15.00
meer info

Onze merken

  • de nieuwste mode
  • de beste prijzen
  • snelle verzending
  • alle maten
  • eigen winkel