Grace & Mila


Grace & Mila is een elegant kledingmerk uit Parijs, Frankrijk. Jaar na jaar veroveren Grace & Mila de kleedkamers van vrouwen wereldwijd. “Grace” staat voor elegantie en vrouwelijkheid, en voor Grace Kelly, gemalin van prins Reinier III van Monaco. “Mila” is een Russische naam en betekent 'geliefd bij het volk'. In combinatie staat Grace & Mila dus voor een elegante vrouw, geliefd bij het volk. Grace & Mila wilt haar kledingcollecties in onze tijd plaatsen en toegankelijk maken voor een breed publiek. Lorenzo Fashion is een Grace en Mila webshop met een vooraanstaande collectie Grace & Mila kleding.

Grace and Mila online


Onze Grace and Mila online shop is altijd gevuld met bijzondere collecties van Grace & Mila. Juist die kleding die u niet overal vindt, komt u bij Lorenzo Fashion tegen. Grace & Mila brengt ieder seizoen een basiscollectie uit, welke aangevuld wordt met de laatste modetrends. Op LorenzoFashion.nl vindt u een topcollectie van Grace and Mila online. Onze Grace and Mila online shop bevat o.a. elegante Grace & Mila blouses, truien en vesten.

Grace and Mila online shop


Grace & Mila is een vrouwelijke collectie waarbinnen aan ieder detail is gedacht. Al vanaf de start is het een gewild merk. Één van de nieuwe collecties was eens binnen 5 dagen uitverkocht! De collectie is een vorm van moderne poëzie, een ode aan de vrouwelijkheid, met detail voor verfijning. Elke kleur, ieder detail en alle materialen werden zorgvuldig gekozen om elke creatie authenticiteit mee te geven. De inspiratie komt van reizen en dagelijkse schoonheid. De Peter Pan kraaglook is een van de handtekeningen van Grace and Mila online. De collectie onderscheidt zich door de combinatie van materialen die lichtheid en comfort brengen. De verfijning wordt versterkt door metallic borduurgaren, pailletten, kralen en buizen. De tijdloze gebreide kleding en verfijnde details zijn de essentie van Grace & Mila.
Grace & Mila salopette feodora bleu marine
€ 69.95 €15.00
meer info
Grace & Mila top felix blanc
€ 39.95 €15.00
meer info

Onze merken

  • de nieuwste mode
  • de beste prijzen
  • snelle verzending
  • alle maten
  • eigen winkel