Kuyichi


Het kledingmerk Kuyichi staat bekend om haar kleding van biologisch katoen. Kuyichi kleding is gemaakt van gerecyclede materialen. De oprichters van het merk, NGO Solidaridad waren in het jaar 2000 de eersten die biologisch katoen introduceerden in de kledingindustrie.

Kuyichi outlet Lorenzo Fashion


Lorenzo Fashion staat volledig achter de 'environmental friendly policy' van Kuyichi. Daarom is in onze Kuyichi webshop altijd een actueel aanbod Kuyichi kleding te vinden. Voor de dames hebben we niet alleen jeans, maar juist ook T-shirts, blouses, sweaters en jurkjes. Ook voor de heren hebben we stijlvolle Kuyichi kleding zoals T-shirts, longsleeves, jeans en hemden. De kleding items zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en gaan jaren mee. Zo geniet u lekker lang van uw aankoop!

Shop voor hippe fairtrade kleding van Kuyichi bij Lorenzo Fashion!

Over biologische Kuyichi kleding


Tijdens hun ervaringen met de ontwikkeling van fair trade biologische koffie en fruit in Latijns-Amerika, kwamen de oprichters erachter dat de katoenindustrie zorgde voor veel vervuiling en armoede onder de inheemse indianen en fabrieksarbeiders. Solidaridad besloot om hier een verandering in te maken. Allereerst probeerde Solidaridad om de grote spelers in de markt te overtuigen om biologisch katoen te gebruiken. Dit zou de werk- en leefomstandigheden in ontwikkelingslanden verbeteren. Geen enkel merk was geïnteresseerd, waarop Solidaridad besloot om een eigen kledingmerk te ontwikkelen: in 2001 was Kuyichi geboren.

Over Kuyichi kleding


Kuyichi is het eerste milieubewuste kledingmerk. Sinds 2001 heeft het merk voortdurend geïnnoveerd en geïnspireerd, wereldwijd. Kuyichi was de eerste met sociaal verantwoordelijke biologische katoenen jeans en duurzame mode van gerecycled katoen. Zelfs van gerecyclede plastic flessen en alternatieve materialen zoals hennep kan Kuyichi prachtige jeans en andere kledingstukken maken. Ze legden de lat hoger voor veel andere bedrijven.
Kuyichi T-shirt Buckley 51230122010
€ 24.95 €10.00
meer info
Kuyichi t-shirt Aiden 53230120
€ 39.95 €10.00
meer info

Onze merken

  • de nieuwste mode
  • de beste prijzen
  • snelle verzending
  • alle maten
  • eigen winkel