Lorenzo Fashion KlantenserviceHeeft u hulp nodig met shoppen bij LorenzoFashion? In het kort kunnen wij u wegwijs maken met onze online en offline klantenservice. Al meer dan 30 jaar hebben wij een tevreden en terugkerende klantenkring opgebouwd. Met de kennis en ervaring op het gebied van kledingadvies, aftersales en unieke afwijkende collecties in kleding, willen wij u ook van dienst zijn in onze webshop. Neem gerust contact op via ons contactformulier of bel met onze klantenservice T. +31 (0)45 5322409 dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en zarerdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Bedrijfsgegevens

Kerkstraat 12 - 6374 HK Landgraaf - Nederland   

T. +31 (0)45 5322409   E. info@lorenzofashion.nl

BTW 801726761B01 - KvK 14038609


Officiele dealer van;

 Anthony Morato - Pepe Jeans - American Joggs - Freebird- Glamorous - No Excess - Gaznawi - Women & Co


Openingstijden Winkel

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 uur tot 18.00 uur

Zaterdag   10.00 uur tot 17.00 uur

  

Gratis parkeren    -    Betalen met Pin, Visa & MasterCard of Contant   -   Direct uit voorraad leverbaarOnline Service Betalingen & Ruilen

Gratis betalen met Ideal, Visa, MasterCard, Paypal.

Niet goed geld retour garantie binnen 14 dagen (stuur ons een email naar info@lorenzofashino.nl)

Wij nemen alleen onbeschadigde en ongebruikte kledingstukken retour met het prijskaartje in originele staat aan het kledingstuk!

Wij behouden ons het recht uw retourzending te weigeren indien wij van mening zijn dat aan bovenstaande voorwaarde niet is voldaan

Kosten van retourzending zijn voor uw rekeningOnline Service Verzendkosten & Levertijden

Gratis verzending vanaf €49,95 binnen Nederland , verzending naar Belgie altijd € 9.95 

Buiten de Eu € 35.00

Snelle levertijden van onze op voorraad zijnde kledingstukken (onze webshop artikelen zijn uit voorraad leverbaar)

Wij verzenden veilig en betrouwbaar met Post NL My Parcel

Als U in de buurt woont en de kleding zelf wilt ophalen kan dat ook,bel ons dan of stuur dan even een email.


Hulp nodig met de maten

Bekijk ons overzichtelijke tabel met maten. Mocht u desal niettemin hulp nodig hebben, dan kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon.

Of bezoek onze prachtige kledingzaak met een nog grotere dames en heren collectie topkledingInformatie over terugbetaling binnen 14 dagen na ontbinding

Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan1. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan de ondernemer.


2. Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de in lid 1 bedoelde melding, zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan (een gemachtigde van) de ondernemer. Dit hoeft niet als de ondernemer heeft aangeboden het product zelf af te halen. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.

3. De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

4. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.

5. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de ondernemer niet heeft gemeld dat de consument deze kosten moet dragen of als de ondernemer aangeeft de kosten zelf te dragen, hoeft de consument de kosten voor terugzending niet te dragen.

6. Indien de consument herroept na eerst uitdrukkelijk te hebben verzocht dat de verrichting van de dienst of de levering van gas, water of elektriciteit die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of bepaalde hoeveelheid aanvangt tijdens de bedenktijd, is de consument de ondernemer een bedrag verschuldigd dat evenredig is aan dat gedeelte van de verbintenis dat door de ondernemer is nagekomen op het moment van herroeping, vergeleken met de volledige nakoming van de verbintenis.

7. De consument draagt geen kosten voor de uitvoering van diensten of de levering van water, gas of elektriciteit, die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of hoeveelheid, of tot levering van stadsverwarming, indien:

a. de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht, de kostenvergoeding bij herroeping of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, of;

b. de consument niet uitdrukkelijk om de aanvang van de uitvoering van de dienst of levering van gas, water, elektriciteit of stadsverwarming tijdens de bedenktijd heeft verzocht.

8. De consument draagt geen kosten voor de volledige of gedeeltelijke levering van niet op een materiële drager geleverde digitale inhoud, indien:

a. hij voorafgaand aan de levering ervan niet uitdrukkelijk heeft ingestemd met het beginnen van de nakoming van de overeenkomst voor het einde van de bedenktijd;

b. hij niet heeft erkend zijn herroepingsrecht te verliezen bij het verlenen van zijn toestemming; of

c. de ondernemer heeft nagelaten deze verklaring van de consument te bevestigen.

9. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.
 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Geoblocking Verordening;

Klanten betalen de btw van het land waar de levering plaatsvindt.

Wij passen de prijzen niet automatisch aan op basis van de locatie of het IP-adres van de klant.

Wij mogen de door de klant gekozen betaalmethode niet weigeren vanwege de locatie van de klant of een bank.

Onze webshop hoeft niet te garanderen dat het product toegestaan is in en/of geschikt is voor normaal gebruik buiten het leveringsgebied ( denk hierbij onder andere aan samenstelling, labels, stekkers, netspanning of veiligheid)

Onze webshop hoeft klanten niet te informeren over de verschillende wettelijke verplichtingen voor producten.

Onze webshop mag een verkoop niet weigeren, zelfs niet als dat contractueel is vastgelegd met onze toeleverancier of producent. Bepalingen van een leverancier of producent die webwinkels verbieden hun producten of diensten te verkopen aan klanten die gevestigd buiten het leveringsgebied van de website zijn niet van toepassing.

 

Onze merken

  • de nieuwste mode
  • de beste prijzen
  • snelle verzending
  • alle maten
  • eigen winkel