Winkels " />

Online merkkleding


LorenzoFashion.nl is een bijzondere online fashionomgeving met meer dan 30 jaar ervaring in de kledingindustrie. Onze merkkleding webshop bevat een breed aanbod van heren- en vrouwenkleding verdeeld over diverse categorieën zoals kleding, accessoires, jeans en diverse merken. Bij LorenzoFashion.nl hoeft u niet in de rij te staan voor merkkleding. Vanuit thuis kunt u onze online merkkleding bekijken en uw kledingkast vullen met nieuwe, bijzondere kleding.

Merkkleding webshop


Lorenzo Fashion heeft een aantal specialiteiten, waarin wij verschillen van andere webshops. Zo heeft Lorenzo Fashion getrainde mensen in huis die in staat zijn om u een gedegen advies te geven waardoor de kans op een miskoop minimaal is. Daarnaast is Lorenzo Fashion een shop gespecialiseerd in mode die u niet overal kunt krijgen, unieke mode juist. Wilt u écht onderscheidend zijn? Kijk dan op LorenzoFashion.nl, waar u echt unieke mode vindt. In onze merkkleding webshop is het niet moeilijk om iets leuks te vinden. Ons aanbod is voor hem en voor haar, en dankzij onze fysieke winkel heeft u ook de kans om de kleding 'in het echt' te komen bekijken.

Online merkkleding kopen: veilig en snel


Bij Lorenzo Fashion kunt u elke maand een nieuwe voorraad merkkleding verwachten. Ons assortiment is in verschillende maten beschikbaar, waardoor het niet moeilijk is om een kledingstuk te vinden dat past. Heeft u hulp nodig? Dan staat een van onze ervaren medewerkers u graag te woord, ook telefonisch. Om u te verzekeren van een goede aankoop hanteren wij veilige betaalmethodes. U kunt bij ons kiezen tussen iDEAL (online betalen via uw eigen bank), creditcard en PayPal. Onze merkkleding webshop is tevens goed beveiligd, zodat u zeker kunt zijn van een veilige aankoop. Afrekenen is tevens snel: u plaatst de door u gewenste product(en) in uw winkelmandje, gaat naar het afrekenproces waar u enkel een paar gegevens dient in te vullen en uw betaalmethode kiest. Tot snel, bij LorenzoFashion.nl!

Onze merken

  • de nieuwste mode
  • de beste prijzen
  • snelle verzending
  • alle maten
  • eigen winkel